Bezoek de rozenkwekerij en ontdek de 850+ rozensoorten in ons assortiment. Van botanische species, oude rozen tot eigentijdse perkrozen en theehybriden, we zoeken naar de meest waardevolle tuinrozen en bieden deze in onze collectie aan. 

Wandel in de (vrij toegankelijke) rozentuin en zie hoe de planten zich ontwikkelen. Je vindt er nieuwe planten- en rozencombinaties terwijl je geniet van de vele geuren en kleuren.

Ben je op zoek naar een specifieke roos, onze medewerkers helpen je de juiste soort voor uw specifieke plaats kiezen.


OPENINGSUREN

vanaf 1 november tot 30 april:             dinsdag tot en met zaterdag

1 mei tot  30 juni:                                 woe., don., vrij, en zaterdag

1 juli tot 12 augustus:                          donderdag, vrijdag en zaterdag

13 augustus tot en met 26 augustus:  GESLOTEN

29 augustus tot en met 31 oktober:     donderdag, vrijdag en zaterdag

9u tot 12u en van 13u tot 17.30u
Nooit open op zondag en feestdagen.

ACTIVITEITEN                 

In maart worden de meeste rozen gesnoeid, daarom organiseren we snoeidemonstraties om iedereen de mogelijkheid te geven hierover bij te leren.

Juni is de rozenmaand! We organiseren geleide wandelingen tussen de rozen in bloei. De vele soorten en varieteiten, de teelt, het onderhoud in de tuin, het zoeken naar nieuwe soorten, .... komen aan bod.


In november organiseren we de Rozenbotteldag. Maak kennis met de vele toepassingen van rozen(bottels) in de keuken en de tuin.


GROEPSBEZOEKEN

Indien u de kwekerij wenst te bezoeken met een (grote) groep is het aangewezen een afspraak te maken. Zo kunnen we u het beste ontvangen.

Parkeermogelijkheid voor bussen: Voor onze toegangspoort is ruim plaats om een bus te parkeren zonder dat dit het verkeer van en naar de kwekerij hindert. Onder de autosnelwegbrug de eerste straat rechts is een ruime parking.Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2020 Google
Kaartgegevens Kaartgegevens ©2020 Google
Kaartgegevens ©2020 Google
Bezoek ons: We bevinden ons tussen Brugge en Oostende.

Lens Roses
Redinnestraat 11
8460 Oudenburg
Belgium

logo