PRIJZEN: De prijzen in catalogus vermeld zijn inclusief BTW en zijn de prijzen voor de rozelaar met blote wortel, in onze kwekerijen aan- en afgenomen. Rozen in pot zijn duurder. Verzendings- en verpakkingskosten zijn ten laste van de koper. De verpakking wordt aangerekend aan kostprijs van materiaal en uurloon en wordt niet teruggenomen.

BETALINGEN: Alle verkoop via verzending gebeurt met contante betaling bij het ontvangen van de factuur. Bij het afhalen van bestellingen op de kwekerij kan contant of via bankcontact betaald worden.

VERZENDINGEN & AFHALINGEN: algem1235556ene info zie 'Verzenden en Afhalen'
Bij online bestellingen met verzending is het de verantwoordelijkheid van de klant om een correct adres in te geven. Het verkeerd selecteren van het land van bestemming heeft implicaties op de verzendprijs en BTW. In dat geval moet het verschil in prijs vereffend worden, daarna verzenden wij pas de bestelling.

WAARBORGEN & RETOUR: We leveren de planten in de beste voorwaarden af. We wijzen echter alle verantwoordelijkheid af wat betreft verdrogen, bevriezen, groeien of bloeien der planten.
Na aankoop kunnen de planten of andere producten niet meer ingeruild worden.

KLACHTEN: Eventuele klachten over kwaliteit der planten of over begane vergissingen dienen gedaan binnen de drie dagen na ontvangst der goederen, later gedaan blijven ze zonder gevolg. We behouden ons het recht voor een zending, waarover betwisting zou ontstaan, in haar geheel op onze kosten te doen terugkomen. Verpakkings- en transportkosten van de heenreis blijven ten laste van de koper. Voor gerechtelijk te regelen geschillen is de rechtbank van Oostende alleen bevoegd.

ORDER ANNULATIE: Indien de verkoop reeds betaald is wordt een administratief bedrag van €7.5 aangerekend.


Bijzondere verkoopsvoorwaarden voor nieuwigheden beschermd door brevet en/of fabrieksmerk: Krachtens de wet en voor de duur waarop de kweker-eigenaar van de variëteit zich wenst te beroepen, brengt elke afstand van planten of plantendelen, welke het ook zijn, geen afstand mee van de eigenlijke variëteit. Behalve bij geschreven machtiging, is het vermenigvuldigen alsook het in- en uitvoeren van planten of plantendelen dezer variëteiten verboden en overtredingen zullen vervolgd worden alsook het onwettig gebruik van de gedeponeerde handelsnamen (Trade mark). Door zijn bestelling aanvaardt de koper zonder voorbehoud deze speciale verkoopsvoorwaarden.De soortechtheid der nieuwigheden wordt gewaarborgd door een speciaal etiket van gedeponeerd model, dat aan iedere plant of bundel van tien bevestigd moet zijn.