Stamrozen uitgelicht

Bij Lens roses hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van onze meest geliefde stamrozen, die een prachtige aanvulling vormen op elke tuin. Of je nu op zoek bent naar een stamroos van 0,80m, 1,10m, 1,40m of 1,60m, we hebben verschillende maten beschikbaar om aan al je tuinwensen te voldoen.

Op de foto's zie je de verleidelijk bloeiende versie in pot, maar houd er rekening mee dat van midden november tot eind maart de blote wortel versie de voorkeur verdient voor het planten. Waarom wachten?

Klik hier voor het volledige assortiment.

Hieronder staan slechts enkele toppers uitgelicht.

Marie Pavic

Zeer elegante gevulde roosjes, mooi openend wit met iets blush roze. Een compacte bossige stekelloze struik uit vroegere tijden die een topper blijft. Fijn geurend. En herbloeiend tot de eerste vorst.

Ontdek

Fil des Saisons

Een doorbloeier met een merkwaardig kleur: donkerroze met een kersrode nuance en aantrekkelijke gele meeldraden. In het najaar komen de herfstkleur en de mooie rode botteltjes tevoorschijn.

Ontdek

Maria Mathilda

Een van de beste witte trosrozen, met grote bloemen en zeer goed doorbloeiend. De plant heeft krachtige, bijna stekelloze takken met een sterk donkergroen en uiterst gezond blad.

Ontdek

Bordeaux

Een bloeirijke licht geurende trosroos met grote komvormig gevulde dieprode bloemen. Rijkelijk herbloeiend. Donker glanzend groen en gezond blad.

Ontdek

Absolutely Fabulous

Een uitstekende tuinroos, altijd in bloei geurend en gezond. De goudgele bloemen verkleuren naar botergeel en hebben een sterke geur van zoethout, ze herbloeien uitstekend. De plant is compact en heeft een sterk midden groen glanzend blad.

Ontdek

Love Letter

Een rijkbloeiende trosroos met elegante middelgrote geelwitte bloemen. Bloeit van juni tot de eerste vorst. Heeft een gezond donkergroen blad.

Ontdek

Super Trouper

Opvallende, prachtig helder koper oranje , klassiek gevormde rozen in tros. Goed herbloeiend tot late herfst, licht geurend en gezond.

Ontdek

Heavenly Pink

Een fantastisch fijn roosje met een overvloed van prachtige piramidale bloemtrossen, mooi gestructureerd met dubbele rozetvormige bloemen. Zoals de naam het zegt: hemels roze wolken. Gezond, groeikrachtig, rijkelijk herbloeiend en onderhoudsvriendelijk.

Ontdek

Chandos Beauty

Grote crème witte bloemen met een licht abrikoos centrum die een sterke geur verspreiden.

Ontdek

Klik hier voor meer stamroos-inspiratie.

Allerhande toepassingen voor in de tuin.